In urmatoarele saptamani se vor face schimbari majore forumului. Nici un subiect nu va fi vizibil dar CHAT-ul va fi disponibil. De asemenea vrem sa anuntam revenirea FONDATORILOR. (*yaay*)

  Biografie-Minato Namikaze

  Distribuiţi
  avatar
  Minato Namikaze

  Numarul mesajelor : 1024
  Varsta : 20

  Naruto Joc de Rol
  Viata:
  500/500  (500/500)
  Chakra:
  300/300  (300/300)
  Ryo:
  20/900  (20/900)

  Biografie-Minato Namikaze

  Mesaj Scris de Minato Namikaze la data de Sam Mar 19, 2011 4:27 pm

  Minato Namizake (Yondaime Hokage)
  Nascut: Ianuarie 25
  Inaltime: 1,792 m
  Greutate: 66,1 kg
  Ocupatie: Hokage
  BloodType: B
  Echipele din care face parte:
  -Team Jiraiya (Minato Namizake, ?, ?)
  -Team Minato (Rin, Kakashi Hatake, Ubito Uchiha)
  Familie:
  -Naruto Uzumaki (fiu)
  -Kushina Uzumaki (sotie)

  Minato Namikaze
  Minato Namikaze (波風ミナト, Namikaze Minato) stiut ca si Yellow Flash al Konoha (木ノ葉の黄色い閃光, Konoha no Kiiroi Senkō; Engleza "Yellow Flash of the Leaf") a fost al patrulea Hokage (四代目火影, Yondaime Hokage; literar insemnand "Fourth Fire Shadow").

  Academy Student, Gennin Years

  Cand Minato era la academie, colega lui si viitoarea sotie, Kushina Uzumaki spunea ca arata "ca un fulg" si "ca o fetitia". El visa sa devina un Hokage, care Kushina a considerat un vis imposibil pentru cineva ca el. Mai tarziu, cand Kushina a fost rapita de niste ninja din Kumogakure, Minato a fost singurul care a salvat-o iar dupa aceea i-a spus ca mereu i-a admirat parul ei. Nu la mai considerat "ca o fetita" si s-a indragostit de el.
  Acordar cu ceea ce spun despre el, Minato era un om foarte talentat, un geniu al artei Ninja care apare odata in generatie. El a graduat la Gennin la varsta de 10 ani iar profesorul lui Ninja s-a dovedit a fi Jiraiya care, credea ca el este copilul din profetie care va salva lumea Ninja.

  "Yellow Flash of Konoha"
  In timp, Minato si-a format propria lui echipa. In timpul celui de-al treilea razboi Ninja, Minato si-a luat echipa si a dus-o intr-o misiune din Kusagakure pentru a distruge podul Kanabi. Pentru Kakashi a devenit un jonin, Minato i-a dat lui drepturile de lider in timp ce el a mers sa ajute fortele din Konoha. Dupa ce a luat putini ninja din Konoha, Minato a omorat cativa ninja din Iwagakure cu tehnica taijutsu "Flying Thunder God Tehnique" care se aflau in satul lui. Dupa ce a terminat s-a intors la Kakashi si Rin pentru ai salva. Era prea tarziu sa il saveze pe Obito Uchiha pentru ca el s-a sacrificat pentru ai proteja pe Kakashi si Rin.

  Yondaime Hokage
  Cand razboiul s-a terminat, pe la 30 de ani a fost ales ca al patrulea Hokage. La un timp, citind cartea noua al lui Jiraiya. Lui i-a placut personajul principal de acolo si l-a informat ca vrea sa-si numeasca fiul Naruto dupa cum era si in cartea lui Jiraiya.
  Pentru ca Kushina era un jinchuriki al demonului cu 9 cozi, aranjamentele speciale au fost facute inainte de nasterea lui Naruto. In timpul nasterii demonul a fost trezit iar vulpea a plecat de acolo repede. Nu a durat mult pana Madara Uchiha l-a gasit pe demon si s-a hotarat sa atace Konoha cu el. Nimeni nu mai stia ce sa faca, dar, lui Minato ii veni o idee. Una rea deoarece era in joc viata lui. El a folosit fantoma mortii si a inchuiat demonul in Naruto, al patrulea Hokage, murind pentru Konoha si salvandu-si familia.

  Sper ca v-a placut  Jutsu Known:
  Kirin Chidori Nagashi Replacement Tehnique Shadow Clone Shuriken Throw Custom Kunai Gamabunta Summoning Cure Hiraishin no Jutsu Shadow Sewing Ethernal Dragon Hakke Hasangeki Universal Pull Frog Kata Kick Oodama Rasengan Oponent Analysis Chou Oodama Rasengan Desert Imperial Fune Insect Barricade Raikiri Rasengan Water Collision 64 Palms Amator Amaterasu Amator Raikiri Amaterasu Bringer of Darkness Chidori Chakra Blast Corupt Chidori Energy Drain Painting Lion Death Ghost Hiraisin Marking Kenjutsu Kyuubi Rasengan Lion Combo Medical Kit Medical Touch Sexy Jutsu Spiked Buddha Summoning Manda Sumonning Gamaken Summoning Katsuyu Tsukuyomi Water Assault Water Wall Rasenshuriken Rasengan Barrage Konoha Dai Senpuu Drunken Fist Style Sand Armor Dance of the seedlin Bomb Jutsu Asa Kujaku 5 Shark Underground Ambush Jounin Meat Tank Great Waterfall Sand Mastery Piercing Fang Konohamaru Rasengan Kunai Barrage Chakra Surpression Katsuyu Healing Space Time Rasengan Breaking Kick Tri Kunai


  "The Yellow Flash" - Minato Namizake

  avatar
  Vizitato
  Vizitator

  Re: Biografie-Minato Namikaze

  Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar Mar 29, 2011 3:08 pm

  Mie mi-a placut! Buna treaba!
  avatar
  Vizitato
  Vizitator

  Re: Biografie-Minato Namikaze

  Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar Mar 29, 2011 11:18 pm

  Uau ce prezentare!

  Continut sponsorizat

  Re: Biografie-Minato Namikaze

  Mesaj Scris de Continut sponsorizat

   Subiecte similare

   -

   Acum este: Lun Iun 18, 2018 11:03 pm